Chi-Aura

   

Hvad er Chi-Aura?

Chi-Aura tager udgangspunkt i det shamanistisk univers, hvor hændernes heling kombineres med stemmen og det personlige udtryk. Man arbejder meget bredt med at balanceres kroppens chakraer som er en del af kroppens energetiske felt. Der indgår en del shamanistiske elementer, hvor der åbnes op til de spirituelle hjælpere og vejledere vi alle har tilrådighed.

Hvad er Chi.

Chi er et ord for den energi vi alle har i os i større eller mindre grad og det er den der ofte er problemer med at den netop ikke flyder frit og skaber blokeringer. I Chi-Aura er det netop denne energi der arbejdes på forløse i kroppens energetiske felt hvilket de fleste efterhånden kender som kroppen aura.

Sessionen

Chi-Aura Sessionen indledes med en samtale hvor vi sammen afdækker det der ønskes at blive arbejdet med.

Samtalen handler om at vi finder ind bagved din historie og får præciseret, hvad det egentlig handler om for derigennem af finde vejen tilbage til din balance.
Herefter fortsætter sessionen ved at klienten lægger sig på briksen, med tøj på, med et tæppe over sig og ganske langsomt bliver guidet ind i en afslappet tilstand.
Jeg stiller mig ved siden af og kontakter mine spirituelle vejledere og bliver herefter guidet til at indlede sessionen. Det kan være med en blid berøring på hovedet eller fødderne eller måske lægger jeg hænderne på et bestemt sted på kroppen som jeg fornemmer mangler opmærksomhed.

Shamanistiske elementer.

Efterhånden som sessionen skrider frem udvikler forløbet sig til at omhandle mere end blot berøring. Det kan være høje lyde, latter, en stille nynnen eller det kan være en dans omkring briksen. Det kan lyde underligt med det er altsammen med til at balancere aura og chakraer og på den måde forløse blokeringerne i kroppen.

 

Kontakt mig for en samtale eller for bookning – Klik her

Læs mere om Chi-Aura her