Om

Lidt om mig.

Jeg hedder Sus Graversen og er 56 år.

Jeg har, lige siden jeg var helt ung, interesseret mig for massage, personlig udvikling og spiritualitet.

Jeg er uddannet sygeplejerske 1988 og NLP-psykoterapeut i 1996.
Jeg arbejder fortsat deltid på Anker Fjord hospice.

Jørgen fra Heartful Awareness har lavet en podcast om mig, og det jeg tilbyder, som du kan høre ved at klikke her 

 

Taktil:

I 2003 fik jeg uddannelsen som berørings-pædagog (uddannelse i taktilstimulering), og har siden givet taktilstimulering både i mit arbejde på Anker Fjord hospice og de sidste par år her i min klinik.

Muskelløsnende massage:

Jeg har altid byttet massage med venner og bekendte, og altid haft evnen til at mærke med mine fingre, hvor det er galt. Jeg har deltaget i diverse weekendkurser, og ofret mange penge på massage til mig selv. Min massageteknik er meget inspireret af de teknikker, de underviser i hos Kilden, og senest også af polynesisk massage.

Chi-aura:

Jeg har kendt Thimothy Dunphy 20 år, og de seneste 15 år deltaget i ca 2 workshops om året, også modtaget mange timers individuelle sessions. Denne måde at arbejde med energi, krop psyke og sjæl er et dybt integreret del af, hvem jeg er nu.

Tantramassage:

Jeg har mediteret siden jeg var 16 år, de sidste 12 år på daglig basis. Gennem meditationen oplevede jeg en åbning i kroppen som jeg blev nysgerrig på og dette ledte mig til tantra. Jeg har deltaget i utallige kurser i mange af de danske tantriske skoler: Tantraværkstedet, Tigerens rede, Tantric meetings, Tantracentret, Mahamudra og senest et par kurser hos Truetantra.eu, i Holland. Jeg har nu i 2 år givet  tantramassage professionelt.

De-armouring:

Jeg modtog selv min første de-armouring hos Susanne Roursgård for 3 år siden, og det var Livsforvandlende, så dette måtte jeg bare lære. Derefter deltog jeg i kurser hos Gaia-terapi med Susanne Roursgård. Og her føler jeg, at jeg i dybden kan bruge hele mit potentiale, bruge min baggrund som NLP-psykoterapeut, mit energiarbejde fra Chi-Aura, mit kendskab til kroppen fra massagen og selvfølgelig undervisningen fra Susanne Roursgård.

Åndedræts og energiorgasme:

Dette underviser jeg i bare fordi det er livgivende og spreder glæde. Jeg har her i 2018 været næsten hele landet rundt og undervist i Barbara Carellas metode til at få en energiorgasme.