Muskelløsnende Massage

 

Hvad er muskelløsnende massage:

Som ordene siger handler det om at løsne musklerne op.

Du ligger på massagebriks i opvarmet lokale, den økologiske massageolie er varm og der er blid musik i baggrunden. Jeg arbejder med lange strøg, cirkulerende bevægelser, bruger fingre, håndfladen, underarm og ind i mellem albuen. Jeg tager godt ved, men samtidig ikke så det gør mere ondt en 2-3 på en smertescore, hvor 10 er max. Altså kun så du evt. kan mærke ”oh, det gør ondt – godt”. Skal jeg være blidere, siger du endelig til.

På en time kan jeg nå ryggen grundig og også omkring ben, arme hænder og ansigt. Du vil også opnå at blive dybt afslappet og føle at du lander i dig selv.

Er muskelløsnende massage noget for dig?

Ja, hvis du er øm, eller har ondt. Er dine muskler spændte, har du myoser eller føler du stivhed et sted, så er muskelløsende massage noget for dig. Du kan bare komme en enkelt gang og få løsnet op, eller som nogle der kommer bare en gang i måneden og oplever at deres krop og muskler ikke når, at spænde så meget op.

Pris 500 kr for en time. Tider efter 17 eller i weekenden 700 kr for en time. Er du økonomisk udfordret, så finder vi en reduktion i prisen.

Er du blevet nysgerrig på at gå dybere og begynde at arbejde med det der kan ligge bag muskelspændinger? Så klik ind på min side omkring de-amoring.

Se mere her om de-armoring

Muskelløsende massage