De-armoring

Hvad er de-armoring:

Armor er et engelsk ord for panser. Gennem livet skaber vi pansere i kroppen, når vi er udsat for traumer, almindelig opdragelse, oplevelser, hvor vi synes, at vi skal begrænse os selv etc. Vi beskytter sig selv og lagrer uforløste følelser i kroppen. Det resulterer i stivhed og manglende bevægelighed eller/og smerter.

Noget der er genkendeligt for os alle er, hvis vi ser et barn, som synes der sker noget utrygt, vil barnet sidde med skuldrene fremme, hovedet lidt nede og måske også benene samlet op under sig. Denne fornemmelse vil lagres i kroppen.

Bemærk også hvis du bliver forskrækket, så trækker du automatisk maven ind og kniber sammen i henholdsvis vagina og anus. Dette gør at alt ubehageligt du har oplevet vil have et inprint i henholdsvis vagina eller/og anus. Her sidder inprint fra overgreb, sex du ikke fik sagt nej til, situationer hvor du følte dig forkert. Dette kan transformeres ved hjælp af de-armoring.

Hvad sker der i en session?

Når du kommer til mig, starter vi med at sidde og snakke om dit liv, så jeg får en fornemmelse af, hvad vi skal arbejde med, samtidig med vi gensidig lærer hinanden at kende.

Derefter klæder du dig af (beholder evt trusser og bh på, hvis det er mest trygt). Du lægger dig på en madras på gulvet og får et klæde over dig. Jeg guider en lille meditation. Du bliver bedt om at trække vejret på en bestemt måde, soft breathing (kendt fra shamanistic åndedræt eller re-birthing).

Jeg arbejder med udstrækkende tryk, triggerpunkter, chakra-afbalancering. Først på den udvendige del af kroppen, og vi samarbejder om steder der er ømme eller på anden måde gør opmærksom på sig selv, og gennem energiarbejdet lader vi dem transformere. Nogle gange vil du erkende, hvilket traume vi arbejder med og vi kan lave terapeutisk arbejde med indre børn eller bruge andre traumaforløsende redskaber.  Andre gange kan det bare være følelsesforløsende uden vi kender historierne bag, som en af mine klienter sagde: ”vi smider bare hele skraldespanden uden at se, hvad der er i den”.

Jeg kan bede dig om at trække  vejret mere intensivt, jeg bruger måske lyde eller beder dig om selv at give udtryk for den lyd, der ligger gemt i kroppen. På samme måde løsner jeg omkring kønsorganerne og arbejder også indvendig vaginalt eller analt, med diverse triggerpunkter, løsner blidt opstrammet væv og muskelinfiltrationer.

Det er soft de-armering jeg arbejder med, og mine tryk gør ikke mere ondt end 5-6 på en 10 trinsskala, kan du bedre være med mindre smerte gør vi det, det væsentlige i transformationen er energiarbejdet.

Du slutter med at ligge med et tæppe over dig, og lige lande i dig selv og der er også afsat tid til en snak efter behandlingen.

Er de-armoring noget for dig?

De-armoring er for alle, der ønsker at arbejde dybt og effektivt med sig selv fysisk, terapeutisk og spirituelt. Du vil opleve at blive endnu mere dig selv, mere fri, nydende og orgastisk. For dig der ønsker mere bevægelighed, livslyst, glæde og energi. Det er også dig, der har været udsat for overgreb eller andre voldsomme traumer – jeg er her for dig.

Det er for dig der gerne vil have et bedre sexliv, opleve nye orgasmer. Det er også for manden, der bare gerne vil have en større, mere stiv penis og kunne holde erektionen længere.

Jeg laver soft de-armering, som jeg har lært af Susanne Roursgaard –Gaia method.
Den måde jeg gør det på, er selvfølgelig også præget af den måde jeg almindeligvis arbejder med energi Chi-Aura integration og teknikker jeg har lært af Anand Rudra – Truetantra.eu.
Derudover har jeg også min base som psykoterapeut.

Pris 1200 kr indtil kl 16, efter kl 16 og weekend 1800 kr. Er du økonomisk udfordret finder vi en lavere pris.

I denne video beskriver Susanne Roursgaard Gaia method

Se evt denne video – den har smukke film som beskriver lidt om armors:

https://www.youtube.com/watch?v=zAF9BxN38-