Workshop

Åndedræts og energi-orgasme –

Åndedræts og energi-orgasme er et andet ord for en essentiel følelse af en ekstatisk tilstand i kroppen som vi fødes med og det er noget der kan læres.

” Ekstase er en universel oplevelse, som kan give os intense følelser af bl.a. frihed, intimitet, samhørighed med et andet menneske, mere energi, afspænding, fysisk velvære og en oplevelse af spirituel forbindelse til noget der er større end os selv. Når vi oplever ekstase, føler vi os fuldt og helt i live, og det manifesterer sig, ifølge forfatteren og sexologen Barbara Carellas, som et fantastisk velbefindende og glæde på alle områder af livet.”

Citatet er fra bogen “Vejen til Ekstase” af Barbara Carellas.

Jeg har selv meget glæde af Barbara Carrellas teknik og vil gerne give den videre. Du kan også læse om det i hendes bog Vejen til ekstase (efterglød D). 

Det er en åndedræts og bevægelses teknik som kan vække energierne i din krop, og give dig en anderledes form for orgasme, uden hjælp fra andre og uden at berøre dig selv.  

Det foregår ved at du ligger på en måtte på gulvet, fuldt påklædt og lærer at trække vejret på en bestemt måde, tilføjer bevægelser i hofter, knibeøvelser og på et tidspunkt også gerne lyde. Her vil jeg gøre opmærksom på at alle ligger med lukkede øjne og er meget optaget af deres eget, så for dig der er gener: de andre har ikke tid og overskud til at bemærke dig.  

En åndedræts og energiorgasme er meget forskellig fra person til person, og nogle skal øve sig lidt inden de føler noget. Det er dog noget alle kan lære og som dels kan give nydelse i nuet, dels kan øge din seksuelle nydelse fremover. Nogle vil opleve en fuldkropsorgasme, andre bare blide sittringer gennem kroppen, andre igen at hjertet åbner sig eller en tilstand af blis.  

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *