Workshop

CHI-AURA INTEGRATION, SHAMANISTISK HEALING – Søndag d. 5. maj 10:30-17:30

En hel dag med Healing. 

Chi-Aura Integration er grundlagt af Timothy Dunphy fra Californien og er en enkel men dyb form for energihealing, som afbalancerer kroppens chakraer og bringer kroppens energisystem (Chi) i balance med de elektromagnetiske vibrationsfelter, der omgiver den fysiske krop (Aura).

Chi-Aura kan forløse dybe følelser, blokering og traumer også selvom disse ikke er bevidste for klienten. Jeg har fulgt Timothy i mange år, og synes hans integrationsarbejde er uovertruffen.

Kom og lær en skøn balancerende meditation, enkle og meget dybe teknikker til at komme i en tilstand, som kan hjælpe dig selv og andre med at heale, lære at stole på din egen intuition. Du vil lære hvordan det føles når dit eget energisystem er afbalanceret, lære at grounde, mærke energi i dine hænde, øve det at bruge lyde, bevægelser og tilstedeværelse for at skabe et rum, hvor healing sker. 

 

Underviser: Sus Graversen 
Sted: Holistisk Center Aarhus, Mejlgade 95, 3. sal, Aarhus C
Medlemspris: 300,- 
Normalpris: 600,-

Læs evt mere på https://www.mastertimothy.com/

 

Meld dig til her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *